Van ingewikkeld vraagstuk naar eenvoudige toepassing

Wij maken het onze klanten graag makkelijker. In de praktijk betekent dat meedenken vanaf de opstartfase en slimme, bruikbare applicaties ontwikkelen die eenvoudig te bedienen zijn voor alle gebruikers.

Business Intelligence


Met de juiste informatie kan iedereen in uw organisatie weloverwogen beslissingen maken. Of u kunt uw relaties met klanten of toeleveranciers verrijken met toegankelijke business intelligence oplossingen. CS is specialist in het ontwikkelen en presenteren van complexe rapportages. Direct beschikbaar vanuit uw browser, of elk mobiel apparaat.

Real-time inzicht in operationele data? De prestaties van uw bedrijfsonderdelen gekwantificeerd? Onmiddelijke predictieve analyses? Wij transformeren data in informatie.

Systeemintegratie


Bedrijfskritische toepassingen worden pas echt waardevol als ze zelfstandig met elkaar kunnen communiceren. Door financiële applicaties, klantbeheersystemen en andere applicaties te koppelen is informatie sneller beschikbaar, worden er minder fouten gemaakt en efficiënter gewerkt.

De beste aanpak hangt af van uw bestaande applicaties, architectuur en bedrijfsprocessen. Wij brengen databases samen, leggen interfaces aan of ontwikkelen een geïntegreerde (web)applicatie die alle relevante informatie koppelt en presenteert. Specifieke uitdagingen? We horen ze graag.

Applicatieontwikkeling


Onze applicaties laten organisaties efficiënter werken. Met deze achterliggende doelstelling optimaliseren we de effectiviteit van onze webshops, intranets, e-learningsystemen en overige applicaties. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en optimaal ingebed in de organisatie en het systeemlandschap.

U weet precies wat u wilt? Dan ontwikkelen we volledig op basis van uw specificaties. Weet u slechts de grove invulling voor uw applicatie? Wij vullen graag de details met u in. Korte ontwikkeltijden en verrassende oplossingen zijn ons handelsmerk.

Langetermijn relaties


Gelukkig worden de meeste van onze klantrelaties langdurige. De oplossing van één probleem leidt vaak weer tot een volgende en ook onze Software as a Service oplossingen en hosting services zorgen ervoor dat we vaak als langetermijn partner optreden. En zo zien wij onszelf ook het liefst. In het midden van uw organisatie, als logische keuze voor weer een succesvolle samenwerking.

Natuurlijk kunt u ook proberen om ons voor slechts één project in te schakelen. Wij dagen u graag uit.

Peter

Developer

Het werkte ook voor