Real Time Controlling

Achtergrond


Cargohandler Swissport is een snelgroeiende organisatie in de dynamische markt van afhandelingsdiensten voor de luchtvaartsector. In het bedrijf wordt dagelijks een enorme hoeveelheid operationele data gegenereerd, via vele verschillende systemen en interfaces. Door bedrijfsovernames komen er regelmatig nieuwe systemen en interfaces bij.

Om effectief te kunnen sturen op deze data moet deze sneller beschikbaar komen, volledig vergelijkbaar zijn en veel betrouwbaarder worden.

Oplossing


De eerste stap was het in kaart brengen van alle interfaces. Op basis daarvan konden we alle meet- en stuurbare grootheden onderbrengen in een datamodel met tientallen dimensies. Daarna was het een kwestie van ontdubbelen, normaliseren en visualiseren van alle verzamelde data.

Vanaf het allereerste moment dat de applicatie live is gegaan, neemt CS de totale verantwoordelijkheid voor de werking ervan. Dat betekent onder andere pro-actieve monitoring van alle inkomende feeds en opslag en bewerking van alle data in ons eigen datacentrum. Maar ook uitbreiding en aanpassing wanneer nieuwe stations toegevoegd worden.

Resultaat


De Real-Time Controlling Applicatie verzamelt alle operationele data van Swissport Cargohandler op 78 luchthavens over de hele wereld. De data is vele malen betrouwbaarder geworden en kan nu razendsnel worden ingezet om effectief op te sturen. Informatie is nu beschikbaar in een dag in plaats van weken.

Meer weten?

Wij horen graag waar we je mee kunnen helpen..

U kunt ons makkelijk bellen: +31 10 2400934. Of stuur ons een e-mail.

Andere cases van CS