VR PRO

Achtergrond


Grote organisaties die werken met veel leveranciers lopen vaak tegen het probleem aan onvoldoende inzicht te hebben in de kwaliteit van afgenomen producten en diensten. De Koninklijke Landelijke Politie Dienst koopt op grote schaal onder andere kleding, zorgverzekeringen en opleidingen in en zocht een vendor rating systeem om leverancierskwaliteit objectief te kunnen beoordelen.

Oplossing


VR Pro is een gebruikersvriendelijke oplossing geworden met een eenvoudige webinterface. Gebruikers worden uitgenodigd om beoordelingen te geven aan ingekochte producten en diensten. De gewogen resultaten dragen bij aan de uiteindelijke beoordeling van de leverancier.

Behalve voor kwaliteitsmonitoring wordt VR Pro ook ingezet om beslissingen voor leverancierkeuzes te onderbouwen, aangezien deze altijd op basis van openbare aanbestedingen gebeuren. Het vendor rating systeem is flexibel opgebouwd. Een aangepaste variant ervan wordt bijvoorbeeld ingezet als trainingstool voor de Haagse Hogeschool.

Resultaat


De KLPD heeft met VR Pro een eenvoudige manier gevonden om constante prestaties van hun leveranciers te garanderen. Daarnaast is de organisatie een stuk transparanter geworden met betrekking tot keuzes voor leveranciers.

Meer weten?

Wij horen graag waar we je mee kunnen helpen..

U kunt ons makkelijk bellen: +31 10 2400934. Of stuur ons een e-mail.

Andere cases van CS