Finance intranet

Achtergrond


Blackbox is één van de grootste leveranciers en dienstverleners op het gebied van netwerkcomponenten. Het multinationale bedrijf dat haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten heeft, zet jaarlijks ruim een miljard dollar om.

Om een betere prognose van de cashflow en de omzet te kunnen maken (cash and revenue reports) had het aan de Nasdaq genoteerde bedrijf behoefte aan een systeem dat real-time zeer gedetailleerde financiële informatie over onder andere omzet, kosten en openstaande facturen kan genereren.

Oplossing


Wij bouwden een betrouwbaar financieel intranet voor Blackbox waarop dagelijks financiële data ingevoerd wordt door alle EMEA kantoren. Alle data wordt gecontroleerd bij invoer en op consistentie. De data en rapportages voldoen aan de eisen voor beursgenoteerde bedrijven in de V.S.

De intranet applicatie is extreem eenvoudig te gebruiken, zowel aan de invoer- als aan de rapportagekant. Alle financiële gegevens worden grafisch weergegeven, of indien gewenst via tabellen en spreadsheets.

Resultaat


Het Finance Intranet is een onmisbare applicatie geworden voor Blackbox. Naast periodieke voorspellingen en rapportages over cash & revenue speelt het een belangrijke rol als anti-fraude tool.

Meer weten over onze Finance Intranets?

Wij horen graag waar we je mee kunnen helpen..

U kunt ons makkelijk bellen: +31 10 2400934. Of stuur ons een e-mail.

Andere cases van CS